اولین رویداد ملی فناوری های کشاورزی هوشمند در پارس آباد برگزار می شود

وی با اشاره به اینکه این رویداد مهم کشاورزی در مغان با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل و مرکز شتاب دهی تیک آپ برگزار می شود افزود: رویداد ملی فناوری های کشاورزی هوشمند با هدف کمک به بهره وری بالا در صنعت کشاورزی منطقه و کشور، آشنایی کشاورزان با این صنعت نوین و مقرون به صرفه، مصرف بهینه آب در کشاورزی  بصورت آنلاین و برخط در تاریخ ۱۶ لغایت ۱۸ تیرماه سال جاری می گردد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد، محورهای این رویداد ملی را ۱) تجهیزات و سامانه های نوین کشاورزی۲) پلتفرم های آنلاین فروش محصولات کشاورزی۳) فناوری مبتنی بر اینترنت اشیا در کشاورزی ۴) تصویربرداری ماهواره ای و هوایی ۵) تولید بذر کشاورزی ارگانیک و GIS ، RS در کشاورزی عنوان کرد و گفت: این تکنولوژی بر ارتقاء پیشرفت های کشاورزی و روستایی از طریق بهبود پروسه های جمع آوری و پردازش اطلاعات و ارتباطات تمرکز می کند. بطوری که کشاورزی هوشمند، شامل تصویر سازی، طراحی، پیشبرد، بررسی و کاربرد راه های خلاقانه برای استفاده از تکنولوژی های اطلاعات و ارتباطات در حوزه روستایی و حتی شهری، با تمرکز بر کشاورزی می شود.

دکتر علیرضا پیل پایه با بیان این نکته که کشاورزی هوشمند می‌تواند نقش مهمی در امنیت غذایی و جلوگیری از اتلاف منابع داشته باشد افزود: کشاورزی هوشمند یک زمینه ی نوظهور در این حوزه است که به خدمات کشاورزی، انتشار تکنولوژی و تحویل اطلاعات از طریق اینترنت و یا ابزار اینچنینی اشاره دارد و می تواند در مناطقی مثل مغان که قابلیت های ویژه و بسیار غنی کشاورزی و آب و خاک دارد تحول بزرگی ایجاد نماید.

93 − 92 =