باید از ظرفیت ها، قابلیت ها و توانمندیهای دانشگاهها برای بهروری و توسعه کشور استفاده شود

بازدید: ۹۸

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان، دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در نشستی با حضور کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان اظهار کرد: «در حال حاضر مهمترین چالش در دانشگاه آزاد اسلامی بهره وری است و بایستی در کانون توجهات قرار بگیرد و از تمامی ظرفیتها و قابلیت های بالقوه دانشگاه استفاده شود. دانشگاه نباید تک بعدی و فقط در حوزه آموزش گام بردارد و حرکت کند، اگر این چنین باشد به بن بست خواهد رسید. البته نه اینکه ما آموزش را نادیده بگیریم بلکه با توجه بیشتر به امر آموزش، گامهای موثرتری برداریم ولی از پژوهش، تبدیل علم به ارزش و اقتصاد دانش بنیان غافل نباشیم.»

اسحاق رسولی با اشاره به تعداد فارغ التحصیلان دانشگاه خاطر نشان شد: «دانشگاه اگر فقط ساختار و نمود آموزشی داشته باشد یعنی به فکر آینده و اشتغال فارغ التحصیلان نباشد خارج از اهداف آموزش عالی عمل کرده است. رشته های مصوب دانشگاهها باید بر حسب نیاز هر منطقه و اشتغال و بکارگیری نیروهای متخصص و فارغ التحصیل دانشگاه باشد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد:« در اکثر واحدهای دانشگاهی با توجه به کاهش جمعیت دانش آموزی، با کاهش دانشجو روبرو هستیم بخاطر همین موضوع، با عدم تناسب نسبت کارمند و هیات علمی با دانشجو برخورد کردیم ولی واحدهای دانشگاهی با دارا بودن نیروی انسانی متخصص باید این مورد را به فال نیک بگیرند و بهترین بهره برداری را از ظرفیت منابع انسانی برای ارزش افزایی بیشتر داشته باشند تا مسئله متکی بودن به شهریه دانشجو مرتفع گردد.»

رسولی تصریح کرد: «در بیشتر واحدهای دانشگاهی ظرفیت های خالی داریم که باید با مدیریت برنامه ریزی شده و همکاری همه دانشگاهیان چه کارمند و هیات علمی از این ظرفیت ها بیشترین و باارزش ترین بهره برداری را داشته باشیم.دیدگاه کارکنان و استادان نسبت به تولید ارزش از علم و تولید علم در راستای توسعه دانشگاه و حل مسائل کشور تغییر یابد و معتقد به این امر و توانایی خود باشند تا بتوان بهترین دستاورد را برای دانشگاه و کشور به ارمغان آورد.»

وی ادامه داد: «مشکل و برنامه اصلی دانشگاه حل مسائل مالی نیست و اصلا این طرز تفکر و مدل ذهنی در شان دانشگاه نیست بلکه دانشگاه باید طوری اقدام کند که اعتماد در جامعه را بوجود آورد، ایده ها عملیاتی شود، وظایف به درستی تعریف شود تا مشکلات جامعه حل گردد.مطمئنا اگر بهروه وری در دانشگاه و جامعه بالا رود آحاد جامعه قدردان کارهای ارزشمند دانشگاه خواهند بود.»

دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در حاشیه این نشست، علاوه بر دیدار با کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه، با اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه و امام جمعه شهرستان دیدار و از حوزه های مختلف دانشگاه بازدید کرد.

49 − 48 =