بررسی و نظارت اساتید دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد بر روند اجرای رساله های دانشجویان مقطع دکتری

🔹دکتر شهرام مهری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان و مدیرگروه (گروه آموزشی کشاورزی)با نظارت مستقیم بر نحوه اجراو عملیاتی کردن رساله های دوره تخصصی دکتری این دانشگاه ، علاوه بر کمیت محتوای پایان نامه ها ، بر کیفیت آن نیز در قالب دانشگاه علمی و عملی تاکید کردند.
🔹دو مورد رساله با موضوعات پرمتقاضی کشاورزان شهرستان و محصولات بادام زمینی و سویا با عناوین ۱) بررسی کاربرد میکوریزا و باکتری ریزوبیوم بر خصوصیات کمی و کیفی سویا تحت شرایط آبیاری محدود و ۲) بررسی تاثیر کاربرد میکوریزا و سطوح مختلف فسفر بر خصوصیات مورفولوژیکی ، عملکرد و پایداری عملکرد بادام زمینی در مقطع دکتری تخصصی رشته زراعت (آگروتکنولوژی)بررسی شد.

68 − 67 =