برگزاری مراسم گرامیداشت هفته معلم در واحد پارس آباد

بازدید: ۱۳۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان ، مراسم گرامیداشت تجلیل از مقام شامخ معلم با حضور استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان در محل سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سعید دولتی مسئول حوزه علمیه امام باقر(ع) شهرستان پارس آباد بعنوان سخنران اصلی مراسم با اشاره به ضرورت گرامیداشت مقام معلم، از فضائل اخلاقی نمونه استاد مطهری به مواردی اشاره کرد.

دکتر علیرضا پیل پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان، ضمن تبریک هفته معلم به استادان و مدرسین دانشگاه، به آثار و تالیفات آیت الله مطهری در تمامی زمینه های علمی، فرهنگی و سیاسی اشاره کرد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت تولید علم و اهمیت پژوهش محوری در دانشگاه، خوستار هماهنگی و همکاری بیشتر بین صنعت و پژوهش شد.

در ادامه دکتر محمد علی برادران از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد با معرفی کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران از آثار شهید مطهری به نقش فرهنگ و تمدن اسلامی در دنیای معاصر و غرب پرداخت.

در این مراسم با طرح مسابقه فرهنگی به قید قرعه هدایایی به نفراتی که پاسخ صحیح داده بودند تجلیل شد.

30 − = 24