بیانیه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد در حمایت از دکتر ولایتی

بازدید: ۴۵

کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان در حمایت از دکتر علی اکبر ولایتی رئیس محترم هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه ای صادر کرد.

در روزهای اخیر هجمه هایی از سوی برخی افراد و رسانه های داخلی و خارجی علیه مشاور مقام معظم رهبری مطرح بود که بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی این برخورد های مغرضانه و هدفمند را محکوم کرد.

متن بیانیه:

از دانشگاه باید سرنوشت یک ملت تعیین شود . دانشگاه خوب یک ملت را سعادتمند می کند و دانشگاه غیر اسلامی، دانشگاه بد یک ملت را به عقب می زند. حضرت امام (ره)

این سخن حضرت امام خمینی (ره) اهمیت و جایگاه والای دانشگاه را در جامعه نشان می دهد. رسالتی که دانشگاهیان دارند و مسئولیتی که عهده دار هستند همان انسان سازی، استقلال، تربیت نسل انقلابی جوان و متخصص بدون وابستگی به بیگانه و حفظ، تداوم و اعتلای انقلاب اسلامی است که در بطن سخنان آن حضرت در مورد دانشگاه جای گرفته است.

دکتر علی اکبر ولایتی شخصیت وارسته، دانشمندی انقلابی، متخصص و متبحر در حوزه‌های خاص و مختلف می باشند که به دلیل دغدغه هایی که نسبت به آموزش عالی و تربیت نیروهای ارزشی و انقلابی متخصص در حوزه های علمی و پژوهشی و فرهنگی کشور دارند از زمان حضور خود در دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان رئیس محترم هیئت مؤسس و امناء دانشگاه آزاداسلامی، فرمایشات رهبر معظم انقلاب را در حوزه پیشرفت و تولید علم و نظام آموزش عالی دنبال می‌کنند و در این راه قاطعانه با افرادی که صلاحیت ندارند و از رانت هایی استفاده می کنند و یا این مجموعه را به جولانگاه سیاسی خود تبدیل کرده اند برخورد نموده اند ودر این خصوص با هیچ کس تعارفات سیاسی یا اخلاقی و حزبی نداشته و ندارند. از سوی دیگربا برخی هجمه های ناجوانمردانه و غیر اخلاقی از سوی عده ای منفعت طلب که در دانشگاه ریشه دارند و منافع خود را در خطر می بینند مواجه شده اند که ما استادان بسیجی به این عده که بدنبال تضعیف دانشگاه و ارزش های دینی و انقلابی و زیرسوال بردند نیروهای ارزشی و علمی هستند هشدار می دهیم کنار بروند تا دانشگاه آزاد اسلامی در ریل پیشرفت و تعالی و حرکت های انقلابی در ایجاد مکان علمی مطمئن در حمایت از نیروهای مومن، دانشمند و بابصیرت گامهای استوارتری بردارد.

ما استادان بسیجی حمایت قاطع خود را از مواضع انقلابی دکتر ولایتی رئیس هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد بستر مناسب در این مجموعه که یقیناً برکات و ثمرات بی‌شماری از جمله تربیت دانشجوواساتید انقلابی را در پی خواهد داشت، اعلام می کنیم و برای حلّ مسائل و مشکلات دانشگاه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

کانون بسیج اساتید واحد پارس آباد مغان

26 ÷ = 13