تجلیل از دانشجوی جانباز در دانشگاه آزاد اسلامی پارس‌آباد

بازدید: ۱۴۲۷

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علیرضا پیل پایه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان در مراسم تجلیل از جانباز دانشجو گل احمد محمدزاده گفت: «ملت ایران، بویژه مسئولین و دانشگاهیان مدیون و مرهون دلاورمردیها و ایثارگریهای جانبازان، شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس هستند. جانبازانی که جان در طبق اخلاص نهاده و در دفاع از مرز و بوم خود و به فرمان امام خویش سنگ تمام گذاشتند.»

دکتر پیل پایه افزود: «فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان میراثی گرانبها و ارزشمند در ذهن و قلب ملت ایران به ویژه نسل جوان حک شده و از وظایف دانشگاه‌ها حفظ و اشاعه این ارزشها است.»

سرپرست واحد پارس آباد ادامه داد: «استادان و دانشگاهیان باید در راستای تقویت روحیه انقلابی و فرهنگی، مراقب نفوذ دشمنان در سیستم‌های علمی و آموزشی دانشگاهی باشند و با زنده نگه داشتن رشادت های رزمندگان اسلام و آرمان های انقلابی امام (ره) و شهدا در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی، دین خود را به این انقلاب و اسلام ادا کنند.»

این دیدار در راستای تقویت روحیه ایثارگری و حفظ ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس با حضور معاونان و مسئولان بسیج استادان، کارکنان و دانشجویان صورت گرفت.

4 × = 36