تجمع دانشگاهیان در محکومیت اقدام اخیر تروریستی در اهواز

بازدید: ۳۱۱

ظهر امروز کارکنان، دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان در پی اقدام تروریستی اخیر دشمنان ایران و اسلام در آستانه هفته دفاع مقدس، با تجمع و قرائت بیانیه این اقدام تلخ و مزبوحانه را محکوم کردند.

در این تجمع دکتر علیرضا پیل پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام انزجار از حرکت کوردلانه تروریستی اهواز گفت: برای ما دانشگاهیان و ایرانیان این اقدام سخیف دشمن نا آشنا نیست. ملت ایران در طول ۴۰ سال انقلاب همیشه قربانی تروریسم بوده و سران استکبار و دست نشانده های آنان فکر می کنند که با این حرکت، رعب و وحشت بین مردم ایجاد می کنند ولی مطئن باشند که ملت ما مصمم تر از همیشه در مقابل ظلم خواهد ایستاد و از نظام و انقلاب تحت فرامین رهبری دفاع خواهد کرد.

رئیس واحد پارس آباد گفت: ما از دانشگاههای بین المللی که درباره ترور و جنایات جنگی تحقیق می کنند می خواهیم که ترورها و جنگهای ۶۰ یا ۷۰ سال پیش را کنکاش نکنند اگر دنبال حقایق ترور هستند این اقدام و اقدامات اخیر تروریست ها در ایران را مورد بررسی قرار دهند که به جامعه جهانی ثابت شود که قربانی اصلی ترور و تروریست کشور ایران هست.

وی افزود: ما از سازمان ملل و شورای امنیت و جامعه جهانی می خواهیم تا در این خصوص بررسی های لازم را انجام دهند و جانبدارانه عمل نکنند. ما از رییس جمهور می خواهیم تا در سخنرانی اخیر خود این جنایات تروریست ها که ایادی استکبار هستند را گزارش و محکم و قاطعانه سخنرانی و از حقوق ملت ایران دفاع کند.

در ادامه این مراسم بیانیه دانشگاه در محکومیت حمله تروریستی اخیر قرائت شد و حاضرین با شعارهای مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل و مرگ بر منافق با استکبار جهانی و ایادی آنها اعلام انزجار کردند.

30 ÷ = 10