تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد و شهرداری پارس آباد امضا شد

با حضور هیئت رئیسه، اساتید هیات علمی رشته های فنی مهندسی واحد و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان و شهردار پارس آباد تفاهم‌نامه همکاری این دو نهاد امضا شد.

دکتر علیرضا پیل پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان با اشاره به جایگاه علمی و آموزشی منطقه مغان در چند ده سال اخیر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان همیشه جزء ۱۰ درصد دانشگاه‌های برتر کشور بوده که در تولید علم موفق عمل کرده و جایگاه خود را حفظ کرده است .

وی افزود، این واحد دانشگاهی در حال حاضر ۷۴ رشته دایر در مقاطع مختلف تحصیلی آموزش عالی دارد که همیشه سعی شده رشته های مورد نیاز منطقه مغان با پوشش هیئت علمی آن رشته دایر شود تا دانشجویان بتوانند به صورت علمی و عملی نتایج آموزش و پژوهش را به دنبال کنند که رشته کشاورزی از مقطع کاردانی تا دکتری جزء این دسته از رشته هاست.

رییس واحد پارس آباد ادامه داد: از بابت مرمت، زیرسازی و آسفالت خیابانهای منتهی به دانشگاه در مدت کوتاه حضور شهردار و همکاران وی تشکر کرد و گفت : با توجه به حضور دانشگاهیان و میهمانان سایر استان‌ها در این مسیر از دانشگاه و محل رفت و آمد آنها، این مورد رسیدگی به خیابانهای منتهی به دانشگاه از ضروریات شهر بود که توسط شهردار و همکاران محترمشان انجام شده است و بزودی انشاالله این طرح به اتمام خواهد رسید.

دکتر پیل پایه به برگزاری استارت آپ ویکند کشاورزی هوشمند اشاره کرد و افزود: با توجه به ماموریت دانشگاه در سال جهش تولید که بر مبنای آب و خاک هست، این دانشگاه برای استفاده از امکانات مدرن کشاورزی و تولید و بهره وری بالای کشاورزان ، اقدام به برگزاری استارت آپ با موضوع کشاورزی هوشمند نموده است و ما پیشنهاد می دهیم برای کمک به شهرداری استارت آپ با موضوع زیباسازی شهری، معماری، فضای شهری، جمع آوری آب های سطحی برگزاری کنیم تا از طرح ها و ایده های آن برای پیشبرد اهداف خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان پارس آباد استفاده شود.

در ادامه مهندس محبوب فروزنده شهردار پارس آباد ضمن تقدیر از دانشگاه در راستای کمک به تحقق مطالبات مردمی در خصوص شهر و شهرداری افزود: زحمات و خدمات آموزشی و علمی دانشگاه آزاد اسلامی قابل تقدیر هست چراکه اکثر نیروهای متخصص و کاربلد در حوزه های مختلف، فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

شهردار پارس آباد با اشاره به نقش تاثیر گذاری رشد جمعیتی شهر پارس آباد به شهرهای مجاور افزود: ۱۲۰۰ هکتار محدوده خدماتی شهرداری پارس آباد است که ۴۵۰ هکتار آن واحد مسکونی، ۳۵ هکتار تجاری و ۳۳۰ هکتار ان معابر و خیابانهای شهر هستند که نظارت و رسیدگی ان از ضروریات شهر برای ساماندهی و زیباسازی شهری بشمار می رود.

مهندس فروزنده گفت: برای سال ۱۴۰۰ بودجه به مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال بسته شده است که با توجه به آمار جمعیتی بالا و مطالبات مردمی ، بودجه ای بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال نیاز هست. ما باید با همکاری عوامل شهرداری و مشاوره متخصصین فنی دانشگاهها سعی کنیم با کسب رضایت مندی بالای مردمی با بودجه بسیار کم این نهاد را مدیریت کنیم.

شهردار پارس آباد با تاکید بر اینکه شهرداری به ایده های جدید و تفکرات علمی و عملی دانشگاهیان نیاز دارد گفت: انتظار ما از دانشگاهها عدم فاصله گیری و ارائه ایده های برتر برای مدیریت شهری هست .در موضوع پایان نامه های دانشجویی میتوان از نیازسنجی های شهرداری و مطالبات مردمی بهره جست تا زحمات و تلاش های دانشگاه منتهی به مسئله زدایی مشکلات شهری و شهرداری گردد.

در پایان این نشست و ارائه دیدگاههای متفاوت از طرف کارشناسان شهرداری و اساتید دانشگاه، تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان و شهرداری پارس آباد امضا شد.

− 3 = 6