تمرکز دانشگاه آزاد اسلامی پارس‌آباد بر تولید بذر و نهال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از پارس آباد، اسحاق رسولی در نشست آنلاین با رئیس و اعضای هیئت علمی گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد مغان، ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود بخش کشاورزی در شهرستان پارس‌آباد مغان را در سطح کشور کم‌نظیر توصیف و اظهار کرد: «منطقه مغان قطب کشاورزی کشور است و فعالیت کشت و صنعت مغان و کشت و صنعت پارس از امتیازات این منطقه بوده و ظرفیت جدیدی که با آغاز فعالیت سد خداآفرین در این منطقه ایجاد می‌شود، این منطقه را در سطح کشور به بزرگ‌ترین قطب کشاورزی تبدیل خواهد کرد.»

وی افزود: «با توجه به این موارد و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی، مأموریت شهرستانی و مسئولیت اجتماعی واحد پارس‌آباد در وهله نخست در زمینه تولید بذر و نهال ترسیم شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با اشاره به وجود رشته‌های تحصیلی زراعت با گرایش اصلاح نباتات در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد و رشته‌های تحصیلی گیاه‌پزشکی و تولیدات گیاهی با گرایش باغبانی در واحد پارس‌آباد و تعداد قابل توجه اعضای هیئت علمی و برخورداری واحد از سه هکتار زمین زراعی مرغوب و آبی، عنوان کرد: «امیدواریم در زمینه تولید بذر و نهال پروژه‌های اجرایی تحول بزرگی در سال جاری در واحد پارس‌آباد آغاز شود.»

بذر

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: «با توجه به سیاست‌گذاری و تأکید دکتر طهرانچی برای ورود دانشگاه در زمینه کشاورزی دانش‌بنیان و تولید بذر، منطقه زرخیز مغان بهترین منطقه برای پیاده‌سازی این سیاست است.»

رسولی با تأکید بر استفاده از تمام نخبگان و کارآفرینان منطقه مغان خاطرنشان کرد: «اعضای هیئت علمی گروه کشاورزی و مدیران واحد باید از این فرصت طلایی برای نقش‌آفرینی هرچه بهتر در توسعه منطقه و برندسازی واحد پارس‌آباد مغان بهره ببرند.»

بذر

انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/