حمایت از متخصصان کشاورزی در راستای ارزش‌افزایی و تولید علم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد مغان گفت: این واحد دانشگاهی در راستای ارزش‌افزایی و تولید علم از متخصصان کشاورزی حمایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از پارس‌آباد مغان، دو عنوان کتاب در زمینه گیاهان دارویی توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد مغان تألیف و به چاپ رسید.

شهرام مهری عضو هیئت علمی گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد مغان با تألیف کتاب‌های «گیاهان دارویی مؤثر بر بیماری دیابت» و «بررسی اکولوژیکی و گیاه‌شناسی گیاهان دارویی استان اردبیل» تعداد کتاب تألیفی واحد پارس‌آباد مغان را به ۴۴ عنوان رساند.

در این کتاب‌ها مؤلف علاوه بر معرفی گیاهان دارویی مورد کشت در استان اردبیل به تاریخچه گیاهان دارویی و علوم گیاهان دارویی در شاخه‌های مختلف طب سنتی در خاورمیانه، یونان، روم، چین و ژاپن نیز پرداخته شده است.

علیرضا پیل‌پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد مغان با قدردانی از مؤلف کتاب اظهار کرد: افزایش کیفیت آموزشی و عملیاتی کردن آموزش دروس تئوری به ویژه در زمینه کشاورزی که منطقه مغان به عنوان قطب کشاورزی کشور مطرح است ازجمله اهداف آموزشی این واحد دانشگاهی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از همه نخبه‌های علمی حمایت می‌کند، مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد مغان در راستای ارزش‌افزایی و تولید علم همواره بستر مناسبی را برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان فراهم کرده است و با توجه به داشتن ظرفیت‌های لازم شهرستان پارس‌آباد مغان در زمینه کشاورزی از همه متخصصان امر به لحاظ علمی و مالی پشتیبانی می‌کنیم.

به گزارش آنا، پیش از این، شهرام مهری در هفته پژوهش به عنوان پژوهشگر برتر شهرستان پارس‌آباد و استان اردبیل معرفی شده بود.

1. گلکار گفت:

ممنون از اطلاع رسانی شما