دانشگاهها نقش مهمی در اعتلای آموزش و فرهنگ منطقه دارند

بازدید: ۶۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان، دکتر علیرضا پیل پایه رئیس واحد پارس آباد در آیین تکریم و معارفه معاونت سما این دانشگاه گفت: دانشگاهها باید به وظایف آموزشی و فرهنگی خود باید کامل عمل کنند که اعتلای فرهنگ و آموزش در دانشگاهها، همان اعتلای فرهنگ در شهرستان ، منطقه و کشور است.

دکتر پیل پایه با اشاره به عملکرد سما در چند ماه اخیر گفت: کارهای بیشتری در راستای توسعه این مرکز آموزشی صورت گرفته که مورد قبول است و این تلاشها و عملکردها در راستای تلاش همه همکاران بوجود آمده ولی باید این همت و عزم با همدلی و همکاری بیشتر از این باشد تا بخوبی تحولات احساس گردد.

وی ادامه داد: سعی ما پیاده سازی سیاست های دانشگاه آزاداسلامی و اجرایی کردن برنامه های مدون در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، علمی و فرهنگی می باشد که در این راه الحمدالله هم با مرکز استان و سازمان و هم ادارات و نهادهای شهرستانی و استانی بیشترین تعامل و هماهنگی را دارم.

رئیس واحد پارس آباد گفت: اگر در مجموعه ای مشکلی وجود دارد باید کارکنان آن مجموعه با همدلی و صمیمیت برای حل و فصل آن تلاش کنند و اجازه ندهند مشکلات کوچک به عمده مشکل تبدیل و برای آن مجموعه تهدید به حساب بیاید چرا که باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و بهترین بهره برداری و ارزش افزایی را داشته باشیم.

در ادامه؛ دکتر پیل پایه از حضور رئیس سما استان دکتر محمد اثنی عشری تقدیر و از تلاشهای دکتر مصطفی تشکر کرده و برای آقای دکتر ولیزاده  در مسئولیت جدید موفقیت آرزوی نمودند.

30 ÷ 3 =