دانشگاهیان مراقب نفوذ دشمنان در سیستم‌های علمی باشند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد گفت:‌ دانشگاهیان باید در راستای تقویت روحیه انقلابی مراقب نفوذ دشمنان در سیستم‌های علمی و آموزشی باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از پارس‌آباد، علیرضا پیل‌پایه ظهر امروز در مراسم تجلیل از همکار جانباز هشت سال دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد اظهار کرد: کشور ایران و آحاد مختلف مردم و مسئولان مدیون و مرهون دلاورمردی‌ها و ایثارگری‌های جانبازان، شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس هستند.

وی اظهار کرد: جانبازانی که جان در طبق اخلاص نهاده و در دفاع از مرزوبوم خود و به‌فرمان امام در جبهه حضور یافتند همه با تأسی و الگوبرداری از جانباز کربلا حضرت ابوالفضل العباس(ع) ثابت کردند که همیشه در دفاع از حریم ولایت و خاک و ناموس کشور خود بصیر و ولایت مدار هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد افزود: فرهنگ ایثار و شهادت به‌عنوان میراثی گران‌بها و ارزشمند در ذهن و قلب ملت ایران به‌ویژه نسل جوان حک‌شده و از وظایف دانشگاه‌ها حفظ و اشاعه این ارزش‌هاست.

پیل‌پایه تصریح کرد: استادان و دانشگاهیان باید در راستای تقویت روحیه انقلابی و فرهنگی، مراقب نفوذ دشمنان در سیستم‌های علمی و آموزشی دانشگاهی باشند و با زنده نگه‌داشتن رشادت‌های رزمندگان اسلام و آرمان‌های انقلابی امام(ره) و شهدا در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی، دین خود را به این انقلاب و اسلام ادا کنند.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه از پاسدار حسن بحری مسئول بسیج دانشجویی شهرستان پارس‌آباد نیز به مناسبت سالروز ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار تجلیل شد.

+ 19 = 21