دانشگاه باید از آموزش تا اشتغال همراه دانشجو باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از پارس‌آباد مغان، اسحاق رسولی در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد‌مغان دانشجو‌محور‌بودن دانشگاه را یادآور شد و بر ضرورت همراهی دانشجویان از آموزش تا اشتغال تأکید کرد.

وی جذب دانشجو و تبیین اهداف دانشگاه برای داوطلبان و متقاضیان تحصیل در مراکز آموزش عالی را از ضروریات اعلام کرد و افزود: دانشگاه باید شرایط لازم و کافی را برای حضور دانشجو در دانشگاه فراهم کند.

این مسئول بیان‌ کرد: یکی از آیتم‌های انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی توسط دانشجویان برای تحصیل، کیفیت آموزش و پژوهش این دانشگاه مردمی هست که مسئولان دانشگاه باید در این زمینه بیش از پیش فعالیت کنند و یک گام جلوتر باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل درباره‌ پیش‌بینی بودجه‌ واحد‌های دانشگاهی گفت: در دانشگاه بر برنامه‌محور بودن تأکید داریم و اجرایی کردن برنامه‌های سالانه که بودجه بر اساس آن تنظیم می‌شود، حداقل‌ترین کاری است که از واحد دانشگاهی انتظار داریم.

رسولی افزود: انتظار داریم دانشگاه‌های استان اردبیل در چهار حوزه آموزش، پژوهش،  فناوری و فرهنگی حرکتی متوازن داشته باشند؛ چراکه لازمه رشد و توسعه دانشگاه حرکت متوازن در تمام حوزه‌هاست.

وی گفت؛ دانشگاه نباید فقط محل تولید مدرک و فارغ‌التحصیل بیکار باشد؛ بلکه باید در اشتغال‌زایی  هم نقش مهم و بسزایی داشته باشد و با توجه به شرایط و ظرفیت‌های منطقه و رشته‌های دایر در دانشگاه‌ها شرایط اشتغال را فراهم کند و راهنمای دانشجو و فارغ‌التحصیلان باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: تمام دانشگاه‌های استان اردبیل دارای مسئولیت اجتماعی هستند که باید به آن مأموریت‌ها پرداخته و آنها را عملیاتی کنند.

انتهای‌پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

53 − 45 =