دکتر علیرضا پیل پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان در پیامی روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفت

وی در این پیام عنوان کرد: ۱۶ آذر یک رخداد ضد استکباری و نشانه ای از رشد والا و بینش صحیح دانشجویان در شناسایی ماهیت استبداد داخلی و سلطه گری خارجی است. ۱۶ آذر، سند تعهد و آزادی خواهی دانشجویان و یادآور حماسه ماندگار و رسالت عظیمی است که تمسک به آن نهضت اصیل جنبش دانشجویی را هویت و اعتبار بخشیده است.

دانشجویان انقلابی و آگاه با بینش دقیق به عنوان محور اصلی معرفت اندوزی و دانش طلبی، همواره متعهدانه در مسیر صیانت از دستاوردهای درخشان انقلاب و جنبش دانشجویی حرکت می کنند.بدون شک ۱۶ آذرماه، یک مناسبت انقلابی و ملی برای قدر و منزلت دانشجو و حفظ حریم دانشگاه به عنوان کانون اصلی آزاداندیشی، معرفت اندوزی، عدالت خواهی و استقلال طلبی محسوب می شود. اینجانب ضمن تبریک مجدد روز دانشجو به عزیزان دانش پژوه و دانش اندوز، اطمینان میدهم دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد نیز همگام با سایر دانشگاهها با چراغ راهنما قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب و تجدید میثاق با آرمانهای رهبری، شهدا و شهدای ۱۶ آذر در راه مبارزه با استکبار و درنوردیدن سکوهای برتر دنیا در سنگرهای علمی تلاش خواهند کرد.

94 ÷ = 47