دیدار با خانواده معظم شهدا در هفته دفاع مقدس

دیدار با خانواده شهید محبوبی در گرامیداشت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان، از سری برنامه های شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد در گرامیداشت هفته دفاع مقدس دیدار با خانواده معظم شهدا بود که با هماهنگی ستاد ایثار و شاهد دانشگاه صورت گرفت.

در این دیدار دکترعلیرضا پیل پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد به همراه فرمانده سپاه شهرستان، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان و جمعی از مسئولین فرهنگی به دیدار همسر شهید حسن محبوبی رفتند.

شهید حسن محبوبی از شهدای دوران دفاع مقدس است که سال ۱۳۱۱ در شهرستان پارس آباد به دنیا آمد و سال ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی والفجر ۸ به درجه رفیع شهادت نائل گردید.

پیکر مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای وادی الرحمه پارس آباد قرار دارد.

این دیدار با همت شورای فرهنگی دانشگاه با همکاری ستاد امور ایثار و شاهد، بسیج دانشجویی شهرستان و دانشگاه، بسیج اساتید، بسیج کارکنان، دفترروابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان پارس آبادمغان تدارک دیده شده بود.