ساخت دستگاه ضدعفونی‌ دست و کفش برای نخستین‌بار در کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از پارس‌آباد به همت میلاد تیموریان عضو هیئت علمی آموزشکده سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد مغان، دستگاه ضدعفونی‌کننده دست و کفش برای جلوگیری و انتقال از ویروس کرونا ساخته شد.

میلاد تیموریان به آنا گفت: «کار اصلی این دستگاه ضدعفونی‌کردن هم‌زمان کف و روی کفش و دست است که به‌صورت اتوماتیک عمل کرده و برای ورودی ادارات، منازل، دانشگاه، مدارس، بیمارستان‌ها و سایر مراکز پرتردد به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا که مهم‌ترین قسمت آن انتقال ویروس است، کاربرد دارد.»

مخترع این دستگاه افزود: «کفش‌ها قابلیت حمل ۴۲۱ هزار نوع میکروب و ویروس  را دارند و دست‌ها که بیشترین تماس با سطوح را دارند، بیشتر به‌عنوان ناقل ویروس و میکروب عمل می‌کنند و این دستگاه می‌تواند عامل جلوگیری آن با دقت بالای ۹۸ درصد باشد.»

وی قیمت تمام‌شده این دستگاه را تقریباً در تولید انبوه ۲۴ میلیون ریال عنوان کرد که تماماً در داخل کشور تولید می‌شود.

میلاد تیموریان عضو هیئت علمی آموزشکده سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد مغان از استان اردبیل و عضو نخبگان و استعدادهای درخشان دانشگاه است.

انتهای پیام/۴۱۰۳/

81 ÷ = 9