مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر

در این مراسم دکتر علیرضا پیل پایه بعنوان نماینده دانشگاههای شهرستان نیازها و نکته نظرات دانشگاههای شهرستان و ضرورت حمایت از دانشگاهها را توسط دستگاههای اجرایی شهرستان و استان خاطر نشان کرد.مراسم تجلیل از پژوهشگران شهرستان پارس آباد در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.در این مراسم دکتر علیرضا پیل پایه بعنوان نماینده دانشگاههای شهرستان نیازها و نکته نظرات دانشگاههای شهرستان و ضرورت حمایت از دانشگاهها را توسط دستگاههای اجرایی شهرستان و استان خاطر نشان کرد.

در ادامه مراسم از دکتر علیرضا پیل پایه بعنوان پژوهشگر برتر استان و نقش بسزای دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد در روند رو به رشد فعالیت های پژوهشی و علمی شهرستان تجلیل شد.

همچنین از ۴ نفر عضو هیات علمی شهرستان آقایان دکتر فاضل عباس زاده، دکتر حسین عزیزی، دکتر شهرام مهری و دکتر پیام فرهادی بعنوان پژوهشگر برتر شهرستان با حضور اساتید و فرهیختگان، فرماندار و امام جمعه شهرستان تجلیل شد.

÷ 1 = 4