مراسم معارفه سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی واحد برگزار شد

بازدید: ۲۶۴

با حضور دکتر بهنام بهاری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و رئیس کمیسیون تخصصی آموزش دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ، مدیران دانشگاه و استادان عضو هیات علمی واحد در محل سالن جلسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی واحد برگزار شد.

در این مراسم دکتر علیرضا پیل پایه رئیس واحد ضمن تقدیر از حضور حاضرین و مدعوین گزارشی از عملکرد حوزه آموزش در چند سال اخیر ارائه کرد و افزود:شهرستان پارس آباد مغان دومین شهرستان استان بلحاظ جمعیتی و دارابودن زیر ساخت لازم در حوزه های عمرانی و کشاورزی، بویژه آب می باشد که در کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان با دارابودن ۵۵ نفر عضو هیات علمی، ۷۶ نفر کارمند و زیرمجموعه های سما و مرکز اصلاندوز که هر کدام به ترتیب ۲۰ و ۸ نفر نیروی تخصصی و علمی دارند بعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری منطقه بعد از استان اردبیل می باشد که لازم از در سطح استان از تجربیات و تخصص مدیران و استادان این دانشگاه بکارگیری شود.

دکتر بهنام بهاری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل در ادامه مراسم گفت: تعلیم و تربیت الطاف الهی و عبادتی است که شامل اساتید دانشگاه گردیده و ما باید قدردان این محبت و موقعیت باشیم.

رئیس کمیسیون تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: علم و تزکیه نفس دو عنصر جدا نشدنی و عامل ارزشهای انسانی در رسیدن به کمال است. معلم اگر سواد و علم داشته باشد ولی از تزکیه و تهذیب نفس بی بهره باشد قطعا ارزشی ندارد.

دکتر بهاری از تعامل و همکاری مدیران، استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد تقدیر کرد و افزود:یکی از مهمترین راههای اعتلای دانشگاه، همکاری صمیمانه استادان و کارمندان بعنوان یک مجموعه و یک خانواده می باشد که استان اردبیل در این زمینه بعنوان یک الگو مطرح است.

وی اظهار کرد:استادان و دانشگاهیان دین بزرگی بر گردن دارند که آنهم تعلیم، تربیت و آموزش دانشجو می باشد. باید در همه حال و در هر موقعیت بدور از حاشیه ها، برای تولید علم و پژوهش و تربیت نیروهای ارزشی و تخصصی تلاش نماییم.

در این مراسم از زحمات دکتر علیرضا پیل پایه معاون سابق آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان تقدیر شده و دکتر مرتضی فرجیان بعنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی این دانشگاه معرفی شد.

74 − 67 =