مراسم گرامیداشت روز دانشجو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان مراسم گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی با حضور دانشجویان، اساتید، روسای ادارات برگزار شد.

پرویز پرزور مسئول بسیج دانشجویی دانشگاههای استان اردبیل بعنوان سخنران در جمع دانشجویان شهرستان پارس آباد در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان ضمن تبریک گرامیداشت روز دانشجو اظهار کرد: انقلاب اسلامی حاصل خون شهدا با الگوگیری از ائمه اطهار(ع) و شهدای کربلاست.

وی گرامیداشت روز دانشجو را ارج نهادن به حق‌خواهی و استکبارستیزی دانست و گفت: انقلاب اسلامی گفتمانی جهانی ایجاد کرده و امروز این گفتمان در بین آزادگان جهان به الگو تبدیل شده است.

مسؤول ناحیه بسیج دانشجویی اردبیل با تاکید بر اینکه امروزه بایستی دانشگاه‌های ما جامعه محور باشند تا بتوانند مشکلات جامعه را رفع کنند بیان داشت: دانشجویان بسیجی ماموریت ویژه‌ای در حل مشکلات جامعه در تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی دارند.

دکتر پرزور انقلاب اسلامی را زمینه‌ساز ظهور تمدن اسلامی در جهان دانست و گفت: دانشجویان نقش و رسالت مهمی در تمدن‌سازی اسلامی برعهده دارند، به‌طوری‌که مقام معظم رهبری نیز در بیانیه گام دوم انقلاب ۴۱ بار واژه جوان را استفاده کرده و این موضوع بی‌دلیل نیست.