مراسم گرامیداشت هفته بسیج در واحد پارس آباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد، مراسم گرامیداشت هفته بسیج با محوریت تبیین بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری با حضور فرمانده سپاه پارس آباد و روسای ادارات شهرستان، دانشجویان، اساتید و کارکنان در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد برگزار شد.

سرهنگ حسن نوری فرمانده سپاه شهرستان پارس آباد در این مراسم بعنوان سخنران مراسم با اشاره به اجرا و عملیاتی شدن ۶۴ پروژه در سال ۹۸ در عرصه محرومیت زدایی و خدماتی در شهرستان پارس آباد گفت:
اگر روحیه جهادی و شهادت طلبی در سر سفره های مردم قرار بگیرد مسلما مردم قدردان خواهند بود و خدمات را احساس خواهند کرد .خنجر بیرونی دشمنان دردناک است ولی دردناکتر از آن جهالت و نادانی برخیها داخل کشور که با دشمن همسو می شوند.
وی افزود: اگر انقلاب اسلامی با صلابت و قدرت پیش میرود به برکت خون شهداست. خسارت جانی و مالی بسیار سنگینی در اختشاشات اخیر دشمنان به کشور وارد کردند. صدها دستگاه آمبولانس که کارشان نجات جان انسانهاست سوزانده شدند. خودروهای آتشنشانی ، شهرداریها، مراکز فرهنگی، مساجد، بانک ها به آتش کشیده شد.سرشاخه های این شبکه های تروریستی و اختشاشگر سالها آموزش دیده بودند.
فرمانده سپاه پارس آباد افزود: لیدرهایی دستگیر شدند که از کشورهای دیگر بودند و از سلاح های گرم و سرد استفاده کردند و سناریوهای کشته سازی انجام دادند.اما مردم ولایت مدار از اختشاشگران فاصله گرفتند. مردم با بصیرت فهمیدند که این اختشاشگران هدفی جز براندازی ندارند و مردم با اقتدار جلوی اینها ایستادند و اجازه خودنمایی ندادند.

سرهنگ نوری ادامه داد: مردم میدانند دشمن اصلی نظام و ملت ایران آمریکا و صهیونیست است. آمریکا خود نیز میداند با وجود بصیرت در میان مردم ایران اسلامی و حضور جوانان انقلابی نمی تواند کاری از پیش ببرد.
وی در ادامه افزود: از دیگر برنامه های خدماتی بسیج اعزام گروههای جهادی و اکیپ پزشکی و کمک نقدی ۵۸۰ میلیون تومانی به مناطق سیل زده را می توان نام برد. سالن های ورزشی بسیج در خدمت جوانان هست و ۳۰ هزار بسیجی مشعول فعالیتهای ورزشی هستند. درمانگاه مجهز بسیج در آینده نزدیک بصورت ۲۴ ساعته در خدمت مردم خواهد بود.

÷ 7 = 1