معرفی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس‌آباد مغان

بازدید: ۱۵۰

به گزارش خبرنگار آنا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در این آیین با اشاره به برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: «نهادینه سازی و تولید علم و انتقال آن به قشر جوان و دانشجو که جزو رئوس برنامه های مدیریت دانشگاه است باید در راستای توسعه علم و پژوهش کشور در دانشگاههای سراسر کشور اجرا شود.»

حجت الاسلام سیف الله مدبر افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی گام های مهمی در پیشرفت علمی و آموزشی کشور برداشته و برنامه های جامعی نیز از طرف مدیریت کلان این دانشگاه برای نقش آفرینی این دانشگاه در سطح کشور و بین الملل تدوین شده که روسای دانشگاه ها ماموریت دارند این برنامه ها را عملیاتی کنند.»

دکتر مدبر ادامه داد: «نهادینه سازی و تولید علم و انتقال آن به قشر جوان و دانشجو که جزو رئوس برنامه های دانشگاه است در همه واحدهای دانشگاهی اجرا شده وهمت و خرد جمعی در عملیاتی شدن و پایداری آن نقش اساسی دارد.»

در این مراسم دکتر اسحق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، امام جمعه پارس آباد و جمعی از روسای واحد و مسئولان دانشگاهی و شهری حضور داشتند.

÷ 1 = 6