پذیرش دانشجو بدون کنکور در بیش از ۶۰ رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان

دکتر علیرضا پیل پایه رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان از ثبت نام برای نیم سال تحصیلی جدید خبر داد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان از بین دارندگان مدارک کاردانی و پیش دانشگاهی و دیپلم فنی و کاردانش و هنرستان در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ، کاردانی پیوسته و ناپیوسته در بیش از ۶۰ رشته برای ورودی بهمن ماه، نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹بدون کنکور دانشجو می پذیرد .

وی اظهار داشت : علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org  ثبت نام نموده و در ادامه با در دست داشتن مدارک ثبت نام چون کپی شناسنامه و کارت ملی ، ۶ قطعه عکس و مدرک پایه و وضعیت نظام وظیفه جهت برادران جهت تشکیل پرونده به دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان ، ساختمان اداری مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۲۷۲۲۴۰۰ و ۳۲۷۲۹۰۰۸ مراجعه و ثبت نام خود را تکمیل نمایند.

همچنین دکتر پیل پایه از رشته های مصوب جدید این دانشگاه همچون حقوق ، روانشناسی، گیاه پزشکی، سخت افزار کامپیوتر و … که متقاضی بیشتری هم داشت نام برد و افزود: در حال حاضر در رشته های نامبرده و ۶۰ رشته دیگر علاقمندان به تحصیلات عالیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان و مرکز اصلاندوز مشغول به تحصیل هستند.

وی اظهار کرد: یکی از مزایای تحصیل در دانشگاه‌ازاد اسلامی واحد پارس آباد مغان بهره مندی از آموزش برخط یا همان الکترونیکی هست که در ایام کرونایی دانشجویان از تحصیل باز نمی مانند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی این واحد دانشگاهی بعنوان مجهزترین دانشگاه منطقه مغان نام برد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد در حال حاضر دارای ۱۳ آزمایشگاهها و کارگاههای پیشرفته و به روز می باشد که در رشته های فنی مهندسی در حال ارائه خدمات به دانشجویان می باشند.

وی ادامه داد: در راستای رفاه دانشجویان و توان پرداختی آنها وامهای کوتاه مدت و بلند مدت در نظر گرفته شده که از سه طریق معرفی به بانک، وزارت علوم و خود دانشگاه در قالب های مختلف همچون وام ازدواج، وام کمک هزینه تحصیلی، بعد از فراغت تحصیلی،مسکن ، ضروری و … و تقسیط شهریه ارائه می شود.

− 1 = 5