پذیرش دانشجو بدون کنکور در بیش از ۶۰ رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان

پیل پایه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان از بین دارندگان مدارک کاردانی و پیش دانشگاهی و دیپلم فنی و کاردانش و هنرستان در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ، کاردانی پیوسته و ناپیوسته در بیش از ۶۰ رشته برای ورودی بهمن ماه، نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بدون کنکور دانشجو می پذیرد .

وی اظهار داشت : علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org  ثبت نام نموده و در ادامه با در دست داشتن مدارک ثبت نام چون کپی شناسنامه و کارت ملی ، ۶ قطعه عکس و مدرک پایه و وضعیت نظام وظیفه جهت برادران جهت تشکیل پرونده به دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان ، ساختمان اداری مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۲۷۲۲۴۰۰ و ۳۲۷۲۹۰۰۸ مراجعه و ثبت نام خود را تکمیل نمایند.

همچنین دکتر پیل پایه از رشته های مصوب جدید این دانشگاه همچون حقوق ، روانشناسی، گیاه پزشکی، سخت افزار کامپیوتر و … که متقاضی بیشتری هم داشت نام برد و افزود: در حال حاضر در رشته های نامبرده و ۶۰ رشته دیگر علاقمندان به تحصیلات عالیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان و مرکز اصلاندوز مشغول به تحصیل هستند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی این واحد دانشگاهی بعنوان مجهزترین دانشگاه منطقه مغان نام برد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد در حال حاضر دارای ۱۳ آزمایشگاهها و کارگاههای پیشرفته و به روز می باشد که در رشته های فنی مهندسی در حال ارائه خدمات به دانشجویان می باشند.

وی ادامه داد: در راستای رفاه دانشجویان و توان پرداختی آنها وامهای کوتاه مدت و بلند مدت در نظر گرفته شده که از سه طریق معرفی به بانک، وزارت علوم و خود دانشگاه در قالب های مختلف همچون وام ازدواج، وام کمک هزینه تحصیلی، بعد از فراغت تحصیلی،مسکن ، ضروری و … و تقسیط شهریه ارائه می شود.

4 × = 28