پیام تبریک دکتر علیرضا پیل پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان بمناسبت روز معلم و استاد

اساتید و معلمان، چراغ های فروزان و مقدس انسان سازی و هدایت انسان ها از وادی جهل و تاریکی هستند و از اینرو معلمی را شغل انبیا می خوانند.

دانایی، آگاهی و ارتقای سطح بینش و دانش، اساس تعالی و پیشرفت شخصیت والای انسانی را تشکیل می‌دهد و این مسوولیت بر عهده معلمان دلسوز و اساتید مبرز است و هیچ فـردی بـه اندازه معلم و استـاد، نقش سـازنده و مـوثری در افکار عمومی و ارتقای نیروی انسانی در جامعه ندارد.

امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده است که مطمئناَ جامعه دانشگاهی، اساتید فرهیخته و پژوهشگران پرتلاش، بستر مناسبی برای تحقق این امر مهم به سهم خود فراهم خواهند نمود.

اینجانب با تبریک فرارسیدن روز معلم و آرزوی استمرار و دوام توفیق، برای اساتید مبرزی که با کلام و قلم خود، زمینه شکوفایی علمی و بالندگی اخلاقی جامعه و آینده‌سازان میهن اسلامی‌مان را فراهم می‌سازند، سلامت، سعادت و سرافرازی همگان را از درگاه ایزد متعال مسألت دارم.

دکتر علیرضا پیل پایه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان