پیل پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد: همت، تلاش و غیرت جوان دانشجو استکبار را به زانو در خواهد آورد

علیرضا پیل پایه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد در خصوص گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو با اشاره به وقایع آن روز گفت: بعد از شکست کودتای مرداد سال ۱۳۳۲ اعلام شد که نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا از طرف آیزنهاور به ایران می‏ آید. نیکسون به ایران می‏آمد تا نتایج پیروزی سیاسی خودشان را در کودتای ۲۸ مرداد به دست آورده بودند ارزیابی کند. در مقابل دانشجویان مبارز دانشگاه تهران نیز تصمیم گرفتند که در فضای حکومت نظامی بعد از کودتا، هنگام ورود نیکسون، نفرت و انزجار خود را به دستگاه کودتا نشان دهند و موضوع اعتراضات به عملکرد دستگاه حکومتی وقت تا ۱۶ آذر ادامه داشته که در این روز وقتی دانشجویان وارد دانشکده فنی تهران می شوند به حضور نظامیان در دانشگاه به شدت اعتراض می کنند که موجب درگیری در داخل دانشگاه می شود و در این میان سه دانشجو به نامهای قندچی و بزرگ نیا و شریعت رضوی به شهادت می‌رسند و متاسفانه دو روز بعد از واقعه ۱۶ آذر، نیکسون به ایران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان بی‌گناه رنگین بود دکترای افتخاری حقوق دریافت کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد افزود: روز ۱۶ آذر به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب و استبداد و خودکامگی در دفتر تاریخ این سرزمین ثبت شده و دانشجویان سراسر کشور خود را ادامه دهنده راه این شهدا می دانند و در سنگرهای مختلف دیگر همچون علمی و پژوهشی گامهای بسیار بزرگی در راستای اعتلای و پیشرفت کشور عزیز ایران اسلامی برداشته اند و بر می دارند به طوری که نرخ رشد علمی ایران بعد از ۴۰ سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با وجود تحریم های ظالمانه استکبار و ایادی آنها، ۱۱برابر نرخ رشد میانگین جهانی است.
دکتر پیل پایه در ادامه با نقش رهبری در جهش علمی خصوصاً طی دو دهه اخیر اشاره کرد و افزود: رهبری با حمایت از نخبگان و ایجاد ساختار‌ها و تشکیلات علمی و نخبگانی نقش مهمی در گفتمان‌سازی و جریان‌سازی فضای علمی کشور ایفا نمودند ودر بیانیه گام دوم انقلاب که جوانان را به پژوهش و معنویت هدایت می کند نقش سازنده و چشم انداز روشنی برای تعالی و توسعه کشور رقم زدند.
پیل پایه بیان کرد: دانشگاهیان ایران اسلامی با تاسی به فرمایشات رهبری و بصیرت کامل گام های سازنده ای در علوم مختلف همچون صنایع دفاعی، هوافضا، هسته ای، دریایی، کشاورزی، عمران، پزشکی، سلول های بنیادی، نانو و دیگر علوم برداشته اند که با این تلاش کشور بلحاظ علمی در منطقه اول و در جهان در جایگاه شانزدهم را دارد.
وی گفت: ۲۰۰ دانشمند ایران در زمره دانشمندان برتر دنیا قرار دارند،ارتقای ۱۷ پله‌ای رتبه کیفیت تولیدات مقالات علمی و پر استناد کشور که از سال ۲۰۱۱ از رتبه ۳۹ به رتبه ۲۱ تا سال ۲۰۱۶ رسیده است، نشانگر کاربردی و اثربخش بودن مقالات است همه بیانگر تلاش، همت و غیرت جوانان ایران اسلامی است. دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه ازاد اسلامی پارس آباد نیز همگام با سایر دانشگاهها با تجدید میثاق با آرمانهای رهبری، شهدا و شهدای ۱۶ آذر در راه مبارزه با استکبار و درنوردیدن سکوهای برتر دنیا در سنگرهای علمی تلاش خواهند کرد.

40 + = 41