کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان عنوان موفق ترین کانون استان را کسب کرد

دکتر علیرضا پیل پایه رییس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد در آیین تقدیر از مسئولین بسیج اساتید و بسیج دانشجویی شهرستان پارس آباد گفت: تلاشها و مجاهدت های بسیجیان در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و توسعه همه جانبه کشور غیر قابل انکار است.

دکتر پیل پایه اظهار کرد؛ اساتید بسیجی بعنوان الگو در جامعه دانشگاهی در تمامی مسائل، از جمله فرهنگی، آموزشی و پژوهشی باشند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد افزود: اصلی‌ترین وظیفه اساتید دانشگاه‌های باید تمرکز روی برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی و تربیت نخبگان و چهره های موفق برای نسل های آینده و مدیریت کشور باشد.

وی کسب عنوان کانون برتر و موفق توسط بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی پارس آباد را مرهون تلاش های همه عوامل دانشگاه از جمله معاونت فرهنگی دانشگاه، بسیج دانشجویی شهرستان و دانشگاه، بسیج کارکنان و مدیریت خوب دکتر شقاقی بعنوان مسئول کانون دانست و از اعضای شورای کانون و همه اساتید بسیجی تقدیر و تشکر کرد.

5 × 9 =