برنامه های جامعی برای نقش آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشورتدوین شده است

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان با اشاره به برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: «نهادینه سازی و تولید علم و انتقال آن به قشر جوان و دانشجو که جزو رئوس برنامه های مدیریت دانشگاه است باید در راستای توسعه علم و پژوهش کشور در دانشگاههای سراسر کشور اجرا گردد.»

حجت الاسلام دکتر سیف اله مدبر افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی گام های مهمی در پیشرفت علمی و آموزشی کشور برداشته و برنامه های جامعی نیز از طرف مدیریت کلان این دانشگاه برای نقش آفرینی این دانشگاه در سطح کشور و بین الملل تدوین شده که روسای دانشگاهها ماموریت دارند این برنامه ها را عملیاتی کنند.»

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل ادامه داد: « تولید علم و انتقال آن به قشر جوان و دانشجو در تمامی واحدهای دانشگاهی وارد مرحله جدیدی شده همت و خرد جمعی در عملیاتی شدن و پایداری آن نقش اساسی دارد.»

13 − یک =