امروز یکشنبه ۲۱ آذر سال ۱۳۹۵ ساعت : ۱۵:۲۲ ب.ظ

اعلام نتایج آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی/ ثبت‌نام از فردا 20 مهر

دکتر مجتبی علوی‌فاضل گفت : «همه داوطلبانی که اقدام به انتخاب رشته در آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی در گروه پزشکی کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به ­­­­­­نشانی www.azmoon.com از نتیجه انتخاب خود مطلع شوند. »

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد افزود: «همه پذیرفته‌شدگان می‌توانند از فردا دوشنبه 20 مهر 94 جهت ثبت‌نام به واحد دانشگاهی پذیرفته‌شده خود مراجعه کنند.»

او ادامه داد: «پذیرفته‌شدگان می‌توانند با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی www.sanjesh.iau.ac.ir نسبت به مدارک لازم جهت ثبت‌نام آگاهی یابند.»

علوی‌فاضل خاطرنشان کرد: « تمامی رشته‌های غیر علوم پزشکی مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون است.»

ارسال شده در تاریخ : یکشنبه ۱۹ مهر   سال : ۱۳۹۴             ساعت : ۱۵:۲۲ ب.ظ             توسط : روابط عمومی             بازدید : 615 بازدید
رضاخانی تبدیل html به وردپرس